SeOikea

Rupesin eräänä päivänä miettimään nettideitti-sivustoja ja tylsyyttäni ajattelin kokeilla niistä yhtä. ensimmäisenä päästäni kuuluikin viehkeä seksiäänellä varustettu naisen ääni joka kuiskasi ”seoikea.com” ilmeisesti mainonnasta on ollut hyötyä, sillä se olikin ainoa nettideittisivusto joka oli jäänyt mieleeni. Yritin alun perin löytää sivustoa suoraan, mutta www.mtv3.fi/seoikea -sivusto jonka tällä tavoin löysin –ilmoitti että palvelu on poissa käytöstä. Tässä kohtaa hieman ihmettelin, sillä mielessäni kyseinen sivusto on ollut äärimmäisen suosittu. Kokeilen tämän jälkeen Googlea, josko sivusto löytyisi sieltä. Ei löytynyt, mutta vaihtoehtoja tuli monta. Ilemisesti useammankin deittisivuston slogan on ”löydä se oikea”. Valitsin ensimmäisn sivuston ja vastaan tuli match.com. Pakko myöntää että kyllästyin heti alkuunsa. Sivusto on tylsä ja mitäänsanomaton, sen lisäksi teksti on niin pientä että silmät menee kieroon.

Kuitenkin kärsivällisesti vastailin kysymyksiin jotka olivat käsittämättömiä (luonteenpiirteistä sai valita vain yhden kuvaavan sanan ja vaihtoehtoina oli esim ”TAIKAUSKOINEN”.wtf, onko se luonteenpiirre..) Vihdoin kun pääsin tuloksiin, huomasin ensimmäisen oikeasti positiivisen yllätyksen. Pitkän hakuoperaation jälkeen laite todellakin löysi ihan oikeita ja järkevän oloisia ihmisiä. Selkeästi parisuhteen löytäminen myös internetissä pistää ihmisiä hieman skarppaamaan, mikä on oikein miellyttävää. Sivusto vaikuttaa turvalliselta, mutta ulkonäkö on äärimmäisen ärsyttävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


2 × = kaksitoista

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>